TRABAJA CON NOSOTROS

En Llaberia Group siempre estamos buscando profesionales cualificados, si eres uno de ellos regístrate en nuestra bolsa de trabajo y consulta periódicamente las nuevas ofertas.

AJUDANTS /OFICIALS DE 3ª OBRA (INSTAL·LACIONS HIDRÀULIQUES)


30/06/2021

Tipo de contrato
6 + 6 + indefinit


Jornada
COMPLETA


Sueldo
A concretar


Disponiblidad
INMEDIATA

Es necessita incorporar ajudants/ oficials de 3ª per obra (instal·lacions hidràuliques) amb ganes de treballar, de formar-se, responsables i dinàmics. Amb disponibilitat per viatjar.

Que disposin de cursos de prevenció de riscos laborals de mínim 20h de qualsevol especialitat o estiguin disposats a treure-se'l. Es valorarà (no indispensable) experiència en el sector hidràulic i possessió del curs AEQT per treballar en indústries químiques, així com qualsevol altra curs en matèria de prevenció i/o relacionat amb el sector plàstic. Valorable també (no indispensable) carnet de camió i coneixements en matèria d'electricitat.

Es treballa en: dessaladores, emissaris submarins, EDARs, conduccions d'aigua potable o de reg, contra incendis, captació d'aigües subterrànies, valvuleria, sanejaments, piscines, sistemes de captació i bombeig, treballs per indústria: rentat de gasos, conduccions de dipòsits i reactors, impermeabilització de terres i tractaments d’aigua...abocadors, ETAP, dipòsits i bombeig de bases, recirculació per piscifactories entre altres.

 

Requisitos mínimos

*No es precisa una experiència previa en el sector, nosaltres formem al nostre personal.

*Persones joves d'entre 18-35 anys

*Busquem persones treballadores, compromeses, series i responsables. Amb ganes d'evolucionar i formar-se i crèixer dins l'empresa.

*Curs de prevenció de mínim 20h de qualsevol especialitat (molt valorable)

*Disponibilitat per viatjar+ pernoctar entre setmana

*Carnet de conduir B en regla

*Estudis mínims Eso o similar 

*Català i castellà escrit i parlat correctament.

*AEQT per treballs en químiques en vigor (no indispensable però valorable)

*carnet de carretilla (no indispensable però valorable)

*carnet de camió (no indispensable però valorable)

*Incorporació inmediata

Beneficios Sociales

*Desplaçaments a obra amb vehicle d'empresa

*Dietes

 


REGÍSTRATE