TRABAJA CON NOSOTROS

En Llaberia Group siempre estamos buscando profesionales cualificados, si eres uno de ellos regístrate en nuestra bolsa de trabajo y consulta periódicamente las nuevas ofertas.

PEONS PER OBRA sense necessitat d'experiència previa (Instal·lacions hidràuliques)


08/06/2023

Tipo de contrato
A determinar


Jornada
COMPLETA


Sueldo
A concretar


Disponiblidad
INMEDIATA

Es necessita incorporar urgentment instal·ladors/es per obra (instal·lacions hidràuliques) amb ganes de treballar, de formar-se, responsables i dinàmics/ques. Amb disponibilitat per viatjar/pernoctar (de dilluns a divendres) i sense necessitat d'experiència prèvia ja que nosaltres ens encarreguem d'ensenyar l'ofici des de zero al nostre propi personal . Possibilitat de promocionar dins l'empresa. 

Que disposin de cursos de prevenció de riscos laborals de mínim 20h de qualsevol especialitat o estiguin disposats a treure-se'l previ a la seva incorporació. Es valorarà (no indispensable) experiència en el sector hidràulic i possessió del curs AEQT per treballar en indústries químiques, així com qualsevol altra curs en matèria de prevenció i/o relacionat amb el sector. Valorable també (no indispensable) carnet de camió i coneixements elèctrics.

Es treballa en: dessaladores, emissaris submarins, EDARs, conduccions d'aigua potable o de reg, contra incendis, captació d'aigües subterrànies, valvuleria, sanejaments, piscines, sistemes de captació i bombeig, treballs per indústria: rentat de gasos, conduccions de dipòsits i reactors, impermeabilització de terres i tractaments d’aigua...abocadors, ETAP, dipòsits i bombeig de bases, recirculació per piscifactories entre altres.

 

Requisitos mínimos

*No es precisa una experiència previa en el sector, nosaltres formem al nostre personal.

*Persones joves amb ganes d'apendre un ofici.

*Busquem persones treballadores, compromeses, series i responsables. Amb ganes d'evolucionar, formar-se i crèixer dins l'empresa.

*Curs de prevenció de riscos de mínim 20h de qualsevol especialitat (molt valorable però no indispensable). 

*Disponibilitat per viatjar+ pernoctar entre setmana (despeses d'allotjament, desplaçament i dietes a càrrec de l'empresa)

*Carnet de conduir B en vigor

*Estudis mínims: Eso o similar 

*Català i castellà escrit i parlat correctament.

*AEQT per treballs en químiques en vigor (no indispensable però valorable)

*carnet de carretilla (no indispensable però valorable)

*carnet de camió (no indispensable però valorable)

*Incorporació inmediata

Beneficios Sociales

*Desplaçaments a obra amb vehicle d'empresa

*Dietes

*Estàncies en hotels/apartaments a càrrec de l'empresa en el cas que correspongui. 

 

Llaberia Plastics SL és una empresa compromessa en la Igualtat de gènere. 

DEMANDAS ESPECÍFICASREGÍSTRATE